Knattarna - Yngre juniorer

Knattarnas träningstid är:
Tisdagar 17.15-18.30
 
Är ni intresserade av att börja träna??Träningsutrustning:

Hjälm skall bäras, rena gympaskor varma, men smidiga kläder, vantar är bra att ha, mössa behövs ej

För er som är intresserade så kan ni alltid hälsa på och prova då.

Kontaktperson är Thomas på mail Klicka här

Ser fram emot att höra av er.


Våra knattarna med Annette Norberg

Web curling spel


Virtual Curling
Brown cow curling
Brown Cow Curling


 
Träning med Lag Karlsson - Tisdag 18 januari 2011
Tisdagen den 18 januari hade knattarna fint besök på sin träningstid av vårt egna elitlag Lag Karlsson.
Knattar och Lag KarlssonKnattarna och Lag Karlsson


 
 
Helsingborg Open 22-24 oktober 2010
Laget Curlingkids var med i årets upplaga av Helsingborg Open, där vi hade 5 modiga knattar som ställde upp. I sin första match fick de spela mot det danska laget Team Mica, som bestod av bl a systrarna Jensen som representerade danmark i senaste OS! Kidsen knep 1 poäng, vilket är en stor bragd, med tanke på att Team Mica gick och vann hela turneringen.

Sedan blev det lite väl tuff match mot Halmstadslaget Hackers, men man spelade igenom hela matchen och därmed gjorde ett fint gruppspelsavslut.

I slutspelsmatchen på lördagseftermiddagen hade kidsen en match mot hemmalaget Noviserna (som har tagit in junioren Jocke i sitt lag). De flesta var rätt trötta (även Noviserna), och man trodde att kidsen skulle ge upp redan efter 4 omgångar, men det fanns en liten gnutta energi kvar och hopp, och i sista omgången vann man stort med 2 stenar i boet, där Noviserna inte hade några.

Vid prisutdelningen, tackade Team Mica speciellt till er knattar som var med och spelade mot danskorna!

Riktigt bra jobbat!


 

Sedan ett extra stort tack från klubbmedlemmar och gäster till er knattar och föräldrar att ni ansvarade för vår kiosk.
kiosk   kiosk2


Junior Open söndagen 24 okotber 2010
Sedan hade vi även en Junior Open på söndagen, där vi hade 2 hemmalag och 1 Malmölag som spelade mot varandra.
Varje lag spelade 2 matcher var med 4 omgångar per match. Det blev en delad seger mellan malmölaget MFF's Girls Team (Elin, Linnea och Ebba) och helsingborgslaget Freezing Junior Team (Jocke, Desire, Alexander och Petter). På en säker andra plats hade vi det andra helsingborgslaget Cool Junior Team (Ida, Tove, Isabel, Victor och Martin)
 

 
Curlingturnering i Karlshamn sista helgen i februari, 2009
Lördagen den 28 februari åkte 7 knattar med familjer till Karlshamn för curlingturnering i Jössahallen i Mörrum. Efter incheckning på Scandic i Karlshamn begav vi oss till hallen. Motståndet visade sig ganska tufft, 5 ynglingar i 16-17-årsåldern. Isen var också av en annan karaktär än våra knattar var vana vid, mer trögspelad. Den här dagen spelades 2 matcher á 4 omgångar. Lagandan var bra i Helsingborgsgruppen och man peppade fram varandra. Utgången den här första dagen var att Göingeungdomarna vann båda matcherna, men inte utan motstånd.

Efter matcherna bar det av till Kreativum där det var ”hands-on-utställning” och eget experimenterande som gällde.

På kvällen åt vi gemensam middag på Köpmannagården i centrala Karlshamn. Mysigt ställe med god och vällagad mat. Efter att gått upp kl. 5.30 var nu flera av de unga trötta, men det fanns fortfarande ork till att kasta sig i hotellets pool och ta sig en runda i gymmet efter middagen.

Dag 2 var det dags för 2 nya matcher i Jössahallen mot samma ungdomar. Humöret var fortfarande på topp i Helsingborgslaget. Första matchens poäng gick till Göingegänget men den andra matchen vann våra ”Curlingkids” och därmed turnering – om du frågar ”kidsen”!